Villkor

Allmänt

I alla priser ingår moms med 25 procent. Är du under 18år måste du ha målsmans tillstånd för att beställa. Vi reserverar oss för eventuella tryck- och skrivfel.

Betalning 

Du betalar tryggt hos oss. Vi använder oss av Dibs certifierade betalfunktion för att du ska kunna handla säkert med ditt kort. Vi tar VISA och Mastercard utfärdat av svenska banker.

Kortuppgifter

Uppgifterna vid kort- och bankbetalning hanteras av vår certifierade samarbetspartner. Xtremegoggles lämnar aldrig ut dina bankuppgifter, med undantag Dibs betalfunktion.

Leverans

Vi skickar alla våra paket med posten, normal leveranstid är 2-5 arbetsdagar. Vi skickar endast till Sverige.

Det finns möjligheter för alternativa betalsätt och leverans om du bor i, eller i närheten av Åre. Tag då kontakt med oss innan du gör en beställning.

Frakt

Vid köp över 1000kr så står vi för fraktkostnad. Vid köp under 1000kr så betalar du för fraktkostnaden. Då köp med hjälp av fraktkostnad överskrider 1000kr, gäller ej fri frakt.

Transportskador

Om en produkt mot förmodan skulle bli skadad under transport så står vi för kostnaderna. Det vi kräver av dig som kund är att du skickar tillbaka varan med överenskommet transportmedel. Tag alltid kontakt med oss innan du skickar. 

Förpackningsskador 

På grund av att företaget drivs småskaligt så används många av produkerna vid fotografering. Vilket betyder att vi måste bryta förpackningen. Det kan då uppstå skador på kartonger, och de ersätts ej.

Ångerrätt

Ingen affär är avslutad innan du fått hem dina varor, provat och godkänt dem. Därför har du hela 30 dagars ångerrätt på allt. Du betalar dock fraktkostnad på retur, även om du gjort ett köp för över 1000kr. Varor och paketering skall vara i obrukat skick. Tag alltid kontakt med oss innan du skickar.

Retur

Vid retur betalar alltid kunden fraktkostnaden även om ordern ursprungligen var fraktfri. När vi fysiskt har tillhandahållit oss produkten sätts pengarna tillbaks på överenskommet konto. Du skall alltid ange ordernummer vid retur. Produkten skall vara i obrukat skick med samtliga tillhörande tillbehör. Det inkluderar förpackning. Ta alltid kontakt med oss innan du skickar tillbaka en retur.

Förbehåll

Vi förbehåller oss rätten att annullera ordrar, oavsett om det gäller felaktigheter såsom tryckfel eller tekniska problem. Vid eventuell felinformation har du rätt att häva ditt köp, med hänvisning till konsumentköplagen. Vi reserverar oss även för förseningar samt slutförsäljning. Om en beställd produkt är slut finns möjligheten att skicka en likvärdig ersättningsvara med din tillåtelse. Du har då givetvis full returrätt och får pengarna tillbaka för både vara och frakt om du inte är nöjd. 

 

Vill du skicka tillbaka en produkt eller har andra frågor, kontakta oss på mail:  

info@xtremegoggles.se